Angie Puget i Miriam Doya, guanyadores del Premi Social
La tercera edició dels Premis Lladonosa 2023 torna a lliurar un guardó específic per promoure la inclusió de les persones més desafavorides
Guanyadors a la categoria de cuina.
Com novetat, enguany s’amplia el concurs amb la categoria
de responsable de sala
Guanyadors a la categoria de sala.
Angie Puget, estudiant de la
Fundació El Llindar (L’Hospitalet de Llobregat) ha resultat guanyadora de la final
del Premi Social que es lliura dins
del programa dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el ‘masterchef’ que
busca el millor estudiant de cuina de Catalunya. Nabil Boujarmounel, de la Fundació Formació i Treball i Mariam El Hamdouni,
del Centre de Noves Oportunitats del Camp de Tarragona han compartit el pódium
amb ella. Miriam Doya ha estat la millor
a la categoria de sala, per davant de Jeremie Elie,
Aaron Moisés i Noemi Scarlet Montalban, tots ells de la Fundació El Llindar.
Les proves s’han celebrat durant el matí a la seu de la Fundació ‘Formació i Treball’. Les receptes d’un total de vuit joves de tres centres de Barcelona i Tarragona (s'adjunta llista completa) han estat seleccionats pel jurat, liderat pels germans Torres (tres Estrelles Michelín) i Pep Moreno (una Estrella Michelín), i altres vuit han participat al concurs de responsable de sala.
Finalistes a la categoria de cuina.Aquesta tercera edició dels Premis Lladonosa de 2022 torna a comptar amb un apartat específic dedicat a la inclusió de les persones més desafavorides. El Premi Social és obert a totes les fundacions i col·lectius de Catalunya que treballen a l'àrea de serveis socials. Està coorganitzat i recolzat pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat. Els premis seran oferts per l’escola ESHOB (@eshobescola) i Royal Bliss (@royalbliss_es).
La Fundació Formació i Treball treballa amb els
objectius de formar i inserir laboralment persones en risc d'exclusió social,
així com gestionar el lliurament de roba, mobles i altres equipaments de la
llar a famílies vulnerables derivades de la pròpia Càritas i dels diferents
serveis socials de Barcelona.
Els Premis Gastronòmics Josep Lladonosa van néixer al 2021 com a homenatge a la figura del cuiner català Josep Lladonosa i Giró (1938), una figura cabdal de la cultura gastronòmica mediterrània amb nombroses distincions, -com la Creu de Sant Jordi-, per la seva ingent tasca de recerca i documentació històrica sobre la cuina catalana.
Centre de Noves Oportunitats.
Camp de Tarragona
Mariam El Hamdouni
Nafy Fall
Fundació Formació i Treball.
Sant Adrià de Bessos
Abdelhaq MACHICH
Nabil Boujarmounel
Oussama ALAKRAFLI
Fundació
EL Llindar (Hospitalet de Llobregat-Barcelona)
Angie Puget
Sergio Omar
Mohamed Oubwoid
SALA
Fundació El Llindar. L'Hospitalet
de Llobregat
Aaron Moisés
Jeremie Elie
Iker Ramos
Andres Valentín
Miriam Doya
Noemi Scarlet Montalban
Nicolas Delpimo
El jurat
President
Josep Lladonosa
Padrins
Sergio i Javier Torres del restaurant (Dues estrellas Michelín) ‘Cocina Hermanos Torres’ de Barcelona
Portaveu:
Pep Moreno del restaurant (Estrella Michelín) ‘Deliranto’ de Salou.
Membres:
Xavier Benet.
Restaurant ‘Hostal Benet’ de Les Borges Blanques
Susanna Aragón.
Restaurant ‘Cèntric Gastrobar’ de El Prat de Llobregat
Tana Collados,
periodista TV3
Elena Maestre. Junta del Col.legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya
Xefs convidats:
Vicens Guimerà. Restaurant
‘Antic Molí’ de Ulldecona. Una Estrella Michelín.
Pere Chias,
president del Gremi de Restauració de Barcelona
Eduard Xatruch. Restaurant
‘Disfrutar’ de Barcelona. Una Estrella Michelín
Ferran Cerro. Restaurant
‘Ferran Cerro’ de Reus
Joel Castañé. Restaurant ‘La
Boscana’ de Bellvís
Carles Flinch. Restaurant
‘Can Manel’, d’Andorra
Patrocinadors
BRA. Parament de cuina
GRUP RULL. Cuines professionals
ARRÒS BAYO
AJUNTAMENT DE VILA-SECA
SAN MIGUEL. Begudes
CLOS GALENA. Vins
CAFÈ L’OR. Selecció de cafès
ROYAL BLISS. Tòniques i mixers
CSTY. Roba de cuina professional
MAKRO. Proveïdor d’hostaleria
ESHOB. Escola d’Hostaleria de Barcelona
Col·laboradors
PARÍS CONSTRUCCIONS
FUNDACIÓ FORMACIÓ I TREBALL
DIEXCA. Distribució productes d’alimentació
Mitjans col·laboradors
TV3
Catalunya Ràdio
Les Borges TV
Comentarios
Publicar un comentario