Oli d'oliva verge extra i maridatge del cerveses: els finalistes aprenen dels millors
Ahir al matí, els dotze alumnes finalistes dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa van assistir, a la seu central de les instal·lacions del Grup Rull (Lleida), a una masterclass de formació sobre l'oli verge extra de Les Borges Blanques a càrrec dels membres del jurat Pep Moreno i Xavier Benet. Pol Llena, de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida, i Emma González y Joel Sasot, de l'Escola de Cuina Villa Retiro de Xerta , van ser els tres primers classificats a la semifinal celebrada al Teatre Auditori (TAS) de Salou el passat 7 d’abril. Jordi Roig, també de Villa Retiro, i David Fabregat i Pau Sauret, tots dos procedents de l'Escola d'Hoteleria de Lleida , també es van classificar per la gran final de la segona edició dels Premis Lladonosa. Set estudiants, quatre de Tarragona i tres de Lleida, van mostrar la seva habilitat en un showcooking en directe que, per primera vegada, ha estat obert al públic. Les proves de la primera semifinal, amb els candid