Tres estudiants de Girona passen a la final del ‘màster xef’ dels alumnes catalans de cuina
Vuit joves de les escoles de cuina de Girona han mostrat el seu talent avui a la primera semifinal del Premis Gastronòmics Josep Lladonosa L'elecció del millor estudiant de cuina de Catalunya es realitza a través d'un concurs gastronòmic L'Institut Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona ha acollit aquest matí la primera de les quatre semifinals dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el ‘màster xef’ de les Escoles d’Hostaleria de Catalunya. Josep Lozano , de l’Escola d’Hostaleria de Girona , Ferran Repullo , de l'Institut Olivar Gran de Figueres , i Aleix Omedes, també de l’Escola de Girona, han estat els joves xefs que competiran amb els millors estudiants de Catalunya a la gran final que se celebrarà al maig al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques . Amb els primers classificats en aquesta semifinal han participat Cinta Blanco, de l'Institut Escola d'Hostaleria de Girona; Agustí Albó per l'Institut Baix Empordà de Palafrugell;