Els germans Torres presenten la nova edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina
L’elecció dels millors estudiants de cuina i sala de Catalunya es realitza a través de tres concursos gastronòmics en directe inspirats en el conegut format televisiu La presentació oficial dels IV Premis Lladonosa ha tingut lloc al Pavelló de l'Oli de Les Borges Blanques, amb motiu de la tradicional Fira de l'Oli Javier i Sergio Torres, xefs de Cocina Hermanos Torres (Barcelona, tres Estrellas Michelín), han estat els encarregats de la presentació oficial de la quarta edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el concurs que triarà de nou aquest 2024 el millor estudiant de cuina de Catalunya. Acompanyats de Pep Moreno, xef i propietari de 'Deliranto' (Salou, una Estrella Michelín, els coneguts cuiners han realitzat aquest matí un showcooking al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques, en el marc de la tradicional Fira de l'Oli. Prèviament al xou cooking dels Germans Torres, -que han preparat eriçó de mar, gamba blanca a l’oli d’oliva verge extra de Le