Nou 'masterclass' per als finalistes
Prestigiosos professionals han mostrat als alumnes el potencial gastronòmic de l’oli d’oliva virgen extra de Les Borges Blanques També han rebut una classe magistral de tall de pernil, cocteleria i maridatge de cerveses a la seu de San Miguel Lleida Pep Moreno (Deliranto Salou), a la demostració de tall de pernil. Els quinze finalistes (vuit de cuina i altres set de sala) dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa han assistit, a la seu central de les instal·lacions del Grup Rull (Lleida), a una masterclass de formació sobre l'oli verge extra de Les Borges Blanques i tall de pernil Batallé 'L'Únic' a càrrec dels membres del jurat Pep Moreno (Deliranto Salou, una Estrella Michelín) i Xavier Benet (Hostal Benet, Guia Michelín). També han rebut una classe magistral de maridatge de cerveses i cocteleria amb mixers Royal Bliss a la seu de la fàbrica de San Miguel Lleida. Xavi Benet (Restaurant Benet) va mostrar el potencial de l'oli d'oliva virgen extra de Les