Entradas

Mostrando entradas de marzo, 2024

Pluja d'Estrelles Michelín a Reus

Imagen
  El Espai Llotja de la Cambra de Comerç de Reus acull el 13 i 14 d’abril la segona semifinal (Tarragona i Lleida) dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa i la final del Premi Social per triar els millors estudiants de cuina i sala de Catalunya L'Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona han presentat oficialment les dos jornades al Palau Bofarull de la Diputació a Reus   Els famosos germans Torres (Cuina Germans Torres de Barcelona), amb tres Estrelles Michelin, apadrinen els premis i encapçalen un jurat amb altres mestres dels fogons com Pep Moreno (Deliranto Salou), Vicent Guimerà (L'Antic Molí Ulldecona) o Ferran Cerro (Reus)   La primera semifinal  es va celebrar a la seu de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Barcelona (ESHOB) on van participar  un total de 24 alumnes de cuina i sala de vuit escoles de cuina Amb l'objectiu de seguir guanyant prestigi i pes específic dins del mapa culinari nacional, Reus acull el cap de setmana del 13 i 14 d'abril els aspirant

Els Premis Lladonosa, al Saló B-Travel de Barcelona

Imagen
  Les cuineres Susana Aragón i Raquel Fernández han fet aquest cap de setmana un showcooking homenatge a la picada en el marc de una nova presentació de la Ia IV  edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina i sala   L’elecció dels millors estudiants de cuina i sala de Catalunya es realitza a través de tres concursos gastronòmics en directe inspirats en el conegut format televisiu   Els Premis Gastronòmics Josep Lladonosa han arribat novament a Barcelona en el marc del Saló B—Travel de Barcelona. Les xefs  Susana Aragón i Raquel Fernández, -una integrant del jurat, i l'altra guanyadora del Premi al 2023 -, han fet a les cuines del Grup Rull  (patrocinador i muntador oficial de les cuines dels Premis)  un homenatge a la picada.  Les cuineres han mostrat la seva tècnica amb les picades de fruits secs, all i altres ingredients, que són essència i base de la cuina catalana tradicional, i per tant, de l'herència gastronòmica de Josep Lladonosa. Amb el seu  showcooking , les

Barcelona i Girona ja tenen els seus finalistes

Imagen
       Marc Marí, del CETT, i Marta Oti, de l'ESHOB, finalistes de cuina per Barcelona. Divendres passat durant tot el dia es van celebrar a l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona (ESHOB) les semifinals del ‘masterchef’ català: es busquen els millors estudiants de cuina i sala de Catalunya   Per a la prova de cuina han estat seleccionats sis joves cuiners de Barcelona i set de Girona   Altres 12 alumnes (sis de Barcelona y cinc de Girona) han participat a la categoria de responsable de sala      Queralt Sucarrats i John Erick Guzmán, finalistes de cuina per Girona, amb el jurat i patrocinadors. Marta Oti, de l'Escola d'Hostaleria de Barcelona (ESHOB) i Marc Marí, de CETT, són els dos classificats per la demarcació de Barcelona per a la gran final que tindrà lloc el 19 de maig  a les Borges Blanques. A la categoria de responsable de sala , els acompanyaran Ton Zambrano, també del CETT , i Diego Gómez, de l'ESHOB. Amb ells, després de les proves realitzades a