Pluja d'Estrelles Michelín a Reus
El Espai Llotja de la Cambra de Comerç de Reus acull el 13 i 14 d’abril la segona semifinal (Tarragona i Lleida) dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa i la final del Premi Social per triar els millors estudiants de cuina i sala de Catalunya L'Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona han presentat oficialment les dos jornades al Palau Bofarull de la Diputació a Reus Els famosos germans Torres (Cuina Germans Torres de Barcelona), amb tres Estrelles Michelin, apadrinen els premis i encapçalen un jurat amb altres mestres dels fogons com Pep Moreno (Deliranto Salou), Vicent Guimerà (L'Antic Molí Ulldecona) o Ferran Cerro (Reus) La primera semifinal es va celebrar a la seu de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Barcelona (ESHOB) on van participar un total de 24 alumnes de cuina i sala de vuit escoles de cuina Amb l'objectiu de seguir guanyant prestigi i pes específic dins del mapa culinari nacional, Reus acull el cap de setmana del 13 i 14 d'abril els aspirant