David Ciurana, de Tarragona, millor estudiant de cuina de Catalunya
Raquel Fernández, de Barcelona, ha guanyat en la categoria de millor cap de sala Quinze alumnes (vuit de cuina i set de sala) han participat avui a la final de la III edició dels Premis Lladonosa, en un showcooking en directe celebrat a Les Borges Blanques Un jurat amb quatre Estrellas Michelín y nombrosos Soles Repsol, apadrinat pels germans Torres, ha el lliurament dels guardons Prop de 20 joves cuiners de 10 escoles catalanes van optar a una plaça a la final David Ciurana, elegit per la demarcació de Tarragona -encara que format a la BCN School of Tourism, Hospitality and Gastronomy (CETT)-, a la categoria de cuina, y Raquel Fernández, de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona, a la nova categoria que premia al millor responsable de sala, són els guanyadors de la III edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa. Angie Puget, de l'Escola El Repartidor (Fundació El Llindar), ha recibit també el guardó acreditatiu del Premi Social. Després de mesos de prov