Irene Gil, Raquel Fernández i Fernando Kügerl, finalistes per Barcelona
Vuit joves de les escoles de cuina de Barcelona han mostrat el seu talent a l’última semifinal del Premis Gastronòmics Josep Lladonosa L'elecció del millor estudiant de cuina de Catalunya es realitza a través d'un concurs gastronòmic L'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona (ESHOB) ha acollit l’última de les quatre semifinals dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el ‘màster xef’ de les Escoles d’Hostaleria de Catalunya. Irene Gil i Raquel Fernández , de l’Escola d’Hostaleria de Barcelona , i Fernando Kügerl , de l'Institut Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat, -per aquest ordre- han estat els joves xefs que competiran amb els millors estudiants de Catalunya a la gran final que se celebrarà al maig al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques . Amb els primers classificats en aquesta semifinal han participat Carlos Fernández, Antonio Castillo i Darwin Cárdenas, també de l’ESHOB, amb Eric Montes, de Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi i Iván Cuenca, de l’Escol