Entradas

Mostrando entradas de abril, 2021

Irene Gil, Raquel Fernández i Fernando Kügerl, finalistes per Barcelona

Imagen
Vuit joves de les escoles de cuina de Barcelona han mostrat el seu talent a l’última semifinal del Premis Gastronòmics Josep Lladonosa L'elecció del millor estudiant de cuina de Catalunya es realitza a través d'un concurs gastronòmic L'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona (ESHOB) ha acollit l’última de les quatre semifinals dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el ‘màster xef’ de les Escoles d’Hostaleria de Catalunya. Irene Gil i Raquel Fernández , de l’Escola d’Hostaleria de Barcelona , i Fernando Kügerl , de l'Institut Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat, -per aquest ordre- han estat els joves xefs que competiran amb els millors estudiants de Catalunya a la gran final que se celebrarà al maig al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques . Amb els primers classificats en aquesta semifinal han participat Carlos Fernández, Antonio Castillo i Darwin Cárdenas, també de l’ESHOB, amb Eric Montes, de Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi i Iván Cuenca, de l’Escol

Joan Zamorano, Joan Taltavull i Guillem Garcia, finalistes per Tarragona

Imagen
Tres representants de Tarragona passen a la final del ‘màster xef’ dels alumnes catalans de cuina Cinc joves de les escoles de cuina de Tarragona han mostrat el seu talent avui a la tercera semifinal del Premis Gastronòmics Josep Lladonosa L'elecció del millor estudiant de cuina de Catalunya es realitza a través d'un concurs gastronòmic El Palau de Congressos de Tarragona ha acollit aquest matí la tercera de les quatre semifinals dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el ‘màster xef’ de les Escoles d’Hostaleria de Catalunya. Joan Zamorano , de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils ; Joan Taltavull, i Guillem Garcia, tot dos de l’Escola Villa Retiro (Xerta), han estat -per aquest ordre- els joves xefs que competiran amb els millors estudiants de Catalunya a la gran final que se celebrarà al maig al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques . Amb els tres primers classificats en aquesta semifinal han participat els també seleccionats César Torrico (Escola

Tres representants de Lleida passen a la final del ‘màster xef’ dels alumnes catalans de cuina

Imagen
Set joves de les escoles de cuina de Lleida han mostrat el seu talent avui a la segona semifinal del Premis Gastronòmics Josep Lladonosa L'elecció del millor estudiant de cuina de Catalunya es realitza a través d'un concurs gastronòmic L'Escola d'Hostaleria i Turisme de Lleida ha acollit aquest matí la segona de les quatre semifinals dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el ‘màster xef’ de les Escoles d’Hostaleria de Catalunya. Esher Subias , de l’Escola d’Hostaleria de Lleida , Eusebi Juanpere i Jordi Gregori també de la mateixa escola han estat -per aquest ordre- els joves xefs que competiran amb els millors estudiants de Catalunya a la gran final que se celebrarà al maig al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques . Amb els tres primers classificats en aquesta semifinal han participat els també seleccionats Abel Pallarols , Ana Guirado, Jan Asensio i Nil Garrofé . T ots e ls candidats han treballat un aperitiu i un plat autòcton principal ( Cassoleta

Vuit estudiants de Barcelona tanquen les semifinals del ‘màster xef’ dels alumnes catalans de cuina

Imagen
                                                              Imatge de les semifinals celebrades a Girona. L'elecció del millor estudiant de cuina de Catalunya es realitza a través d'un concurs gastronòmic L’Escola  Superior  d’Hostaleria  de Barcelona (ESHOB, Passeig del Taulat 243) acollirà el proper  27 d’abril la quarta i última semifinal  dels  Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el ‘màster xef’ de les Escoles d’Hostaleria de Catalunya.  Les altres tres tindran lloc a Girona (ja celebrada el 24 de març), Lleida (13 d'abril) i Tarragona (20 d'abril) amb dates sempre subjectes a l'evolució de la conjuntura sanitària. Lògicament, totes les proves es realitzaran sota els més estrictes protocols de seguretat anti- Còvid . L'elecció del millor estudiant de cuina de Catalunya es realitza a través d'un  concurs gastronòmic inspirat en el format ‘màster xef’ i obert a totes les escoles d'hostaleria de Catalunya, públiques i privades.  El jurat ha seleccion

Prossegueixen les semifinals dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Imagen
Cinc estudiants de Tarragona aspiren a guanyar el ‘màster xef’ dels alumnes catalans de cuina L'elecció del millor estudiant de cuina de Catalunya es realitza a través d'un concurs gastronòmic      Reunió virtual del jurat dels premis. El Palau de Congressos de Tarragona acollirà el proper  20 d’abril la tercera de les quatre semifinals  dels  Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el ‘màster xef’ de les Escoles d’Hostaleria de Catalunya.  Les altres tres tindran lloc a Girona (ja celebrada el 24 de març), Lleida (13 d'abril) i Barcelona (27 d'abril) amb dates sempre subjectes a l'evolució de la conjuntura sanitària. Lògicament, totes les proves es realitzaran sota els més estrictes protocols de seguretat anti-Còvid. L'elecció del millor estudiant de cuina de Catalunya es realitza a través d'un  concurs gastronòmic inspirat en el format ‘màster xef’ i obert a totes les escoles d'hostaleria de Catalunya, públiques i privades.  El jurat ha seleccionat a cinc