Guillem Garcia, de l’Escola Villa Retiro (Xerta), guanya el ‘màster xef’ de la cuina catalana
Eusebi Joampere, de l’Escola d’Hostaleria de Lleida, segon classificat Fernando Kügerl, de l'Institut Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat, i Irene Gil, de l’Escola d’Hostaleria de Barcelona, comparteixen la tercera posició Els Premis Josep Lladonosa trien a Les Borges Blanques la millor promesa de la cuina catalana a través d'un concurs gastronòmic Els dotze cuiners finalistes han preparat la seva versió personal d’un arròs amb els mateixos ingredients base L'accés a la gran final de Les Borges Blanques ha requerit una complexa logística durant març i abril amb 28 candidats seleccionats per les semifinals presencials celebrades a les quatre capitals catalanes El Pavelló de l'Oli de Les Borges Blanques ha acollit la gran final dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el ‘màster xef’ de les Escoles d’Hostaleria de Catalunya. A partir de les 9 i fins les 14,30 hores, els dotze xefs elegits han preparat -en dues tandes de sis- la seva pròpia versió d'un arrò