Entradas

Mostrando entradas de abril, 2023

Masterclass per als finalistes

Imagen
  Pep Moreno i Xavi Benet han mostrat als alumnes el potencial gastronòmic de l’oli d’oliva virgen extra de Les Borges Blanques   També han rebut una classe magistral de maridatge de cerveses a San Miguel Lleida   A les semifinals van ser seleccionats per a les proves 18 alumnes de 11 escoles catalanes   Els vuit alumnes finalistes dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa han assistit avui, a la seu central de les instal·lacions del Grup Rull (Lleida), a una  masterclass  de formació sobre l'oli verge extra de Les Borges Blanques a càrrec dels membres del jurat Pep Moreno i Xavier Benet. A la tarda també han rebut una classe magistral de maridatge de cerveses a la seu de la fàbrica de Sant Miguel Lleida. El jurat va avaluar el nivell dels futurs xefs a dues semifinals, una per Tarragona i Lleida, i una altra per Barcel-ona i Girona. David Siurana, natural de Tarragona i format a la Barcelona School of Tourism (CETT); Víctor  Royo, de l’Escola Superior d'Hosta

Els tres finalistes de Tarragona i Lleida

Imagen
Dos alumnes de Tarragona -un d'ells format a Barcelona i l'altre a Cambrils-, i un de Lleida passen a la final del 'masterchef' que busca el millor estudiant català, el 7 de maig a Les Borges Blanques   Prop de 20 joves cuiners de deu escoles catalanes han estat seleccionats per optar a una plaça a la final David Siurana, format a la Barcelona School of Tourism (CETT), V íctor  Royo, de l’Escola Superior d'Hostaleria de Cambrils; i Llum Oliva, de l’Escola Superior d'Hostaleria de Lleida  són els guanyadors de la semifinal celebrada al Auditori Josep Carreras de Vila-seca.  El xef Pep Moreno, del restaurant 'Deliranto' (Estrella Michelín), Eduard Xatruch, del  ‘Disfrutar’ de Barcelona (Dos Estrellas Michelín),  Vicens Guimerà, de 'L'Antic Molí’ d’Ulldecona (Estrella Michelín) i Ferran Cerro (Sol Repsol) han format part del jurat de una nova prova dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el 'masterchef' dels alumnes catalans de cuina. Sis