Masterclass per als finalistes
Pep Moreno i Xavi Benet han mostrat als alumnes el potencial gastronòmic de l’oli d’oliva virgen extra de Les Borges Blanques També han rebut una classe magistral de maridatge de cerveses a San Miguel Lleida A les semifinals van ser seleccionats per a les proves 18 alumnes de 11 escoles catalanes Els vuit alumnes finalistes dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa han assistit avui, a la seu central de les instal·lacions del Grup Rull (Lleida), a una masterclass de formació sobre l'oli verge extra de Les Borges Blanques a càrrec dels membres del jurat Pep Moreno i Xavier Benet. A la tarda també han rebut una classe magistral de maridatge de cerveses a la seu de la fàbrica de Sant Miguel Lleida. El jurat va avaluar el nivell dels futurs xefs a dues semifinals, una per Tarragona i Lleida, i una altra per Barcel-ona i Girona. David Siurana, natural de Tarragona i format a la Barcelona School of Tourism (CETT); Víctor Royo, de l’Escola Superior d'Hosta