Jenny Mieres i Martina Pérez, millors estudiants de cuina i sala de Catalunya i Andorra

Jenny Mieres, de l’Escola d'Hostaleria de Cambrils, a la categoría de cuina, i Martina Pérez, de l'Escola J oviat de Manresa, a la de responsable de sala, són els guanyadores de la V edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina i sala. El Palau de Pedralbes ha acollit la gran final amb 18 finalistes (vuit de cuina i deu de sala) seleccionats pel jurat professional, encapçalat pels germans Torres i Pep Moreno (quatre Estrelles Michelín). Al Premi de cuina, Júlia Ibars, de l'Escola d'Hoteleria Pallasr, i Bryan Quintero, del CETT de Barcelona han quedat en segona posició ex aequo. Axel de Haro, de l'Escola Lycée Comte de Foix (Andorra la Vella) ha estat segon al Premi de sala, i Txell Espelt, de l'Escola Joviat, tercera. Els alumnes de cuina han preparat per a l'ocasió dues receptes, un Mig-raust de pollastre amb llet d’ametlles i una recepta lliure amb Arròs Bayo com ingredient principal. Pel que fa a la categ...