Entradas

Mostrando entradas de mayo, 2025

Jenny Mieres i Martina Pérez, millors estudiants de cuina i sala de Catalunya i Andorra

Imagen
Jenny Mieres, de l’Escola d'Hostaleria de Cambrils, a la categoría de cuina, i Martina Pérez, de l'Escola J oviat de Manresa, a la de responsable de sala, són els guanyadores de la V edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina i sala. El Palau de Pedralbes ha acollit la gran final amb 18 finalistes (vuit de cuina i deu de sala) seleccionats pel jurat professional, encapçalat pels germans Torres i Pep Moreno (quatre Estrelles Michelín). Al Premi de cuina, Júlia Ibars, de l'Escola d'Hoteleria Pallasr, i Bryan Quintero, del CETT de Barcelona han quedat en segona posició ex aequo. Axel de Haro, de l'Escola Lycée Comte de Foix (Andorra la Vella) ha estat segon al Premi de sala, i Txell Espelt, de l'Escola Joviat, tercera.  Els alumnes de cuina han preparat per a l'ocasió dues receptes, un Mig-raust de pollastre amb llet d’ametlles i una recepta lliure amb Arròs Bayo com ingredient principal. Pel que fa a la categ...

El Palau de Pedralbes acull per primera vegada la final dels Premis Lladonosa

Imagen
Els guardons triaran el proper 21 de maig els millors estudiants de cuina i sala de Catalunya i Andorra en un format de concurs en directe   El propi Josep Lladonosa, els germans Torres i Pep Moreno -que sumen quatre Estrellas Michelín- encapçalen el jurat del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina   L'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme de la Diputació de Barcelona dona suport als Premis a través de la Xarxa de Productes de la Terra   El  Palau de Pedralbes acollirà el proper 21 de maig la gran final  dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, més coneguts com el ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina i sala. Des de 2021 els guardons trien  els millors estudiants de cuina i sala de tot Catalunya —i des d’aquest any també d’Andorra—  en un format de concurs presencial, amb una selecció prèvia amb dues semifinals i un Premi Social, una jornada de formació i l'esmentada final.   “Ens esforcem per mantenir la identitat autòctona de...