Comença la tercera edició del ‘masterchef’ de les escoles d'hostaleria de Catalunya
Es busca el millor estudiant català de cuina mitjançant un concurs gastronòmic en directe inspirat en el conegut format televisiu Com novetat, enguany es crea la nova categoria de servei de sala, per distingir i promocionar la professió Els III Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, que consisteixen en beques formatives per als guanyadors en importants restaurants catalans, rendeixen homenatge a la figura del prestigiós cuiner català Les eliminatòries (semifinals) tindran lloc a Barcelona (alumnes de Barcelona i Girona) el 16 de març, i Vila-seca (alumnes de Tarragona i Lleida) el 2 d’abril. El director general d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Joan Godia , ha presidit aquest matí a la seu del Departament la presentació institucional de la tercera edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, també conegut com el 'masterchef' dels alumnes catalans de cuina. Amb l'impuls de l'Ajuntament de les Borges Blanques (Lleida) i l