Entradas

Mostrando entradas de marzo, 2022

Nassima Kahlioui, guanyadora del Premi Social

Imagen
  Núria Palau, alcaldessa de Les Borges Blanques, Josep Lladonosa, Nassima Kahlioui i Joan Godia. Sis joves de Barcelona i Tarragona havien estat seleccionats per a la final, novetat de la segona edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa Nassima Kahlioui, estudiant d'auxiliar de cuina a Vallsgenera dins el Centre de Noves Oportunitats del Camp de Tarragona gestionat per Fundació Intermedia i Fundació Formació i Treball, programa del Servei d'Ocupació de Catalunya, ha resultat guanyadora de  la  final del Premi Social  q ue es lliura per primera vegada dins del programa dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el ‘masterchef’ que busca el millor estudiant de cuina de Catalunya. Les proves s’han celebrat durant el matí a la seu de la Fundació ‘Formació i Treball’. Un total de sis joves de Barcelona i Tarragona (s'adjunta llista completa) havien estat seleccionats d'entre la quinzena que van presentar les seves receptes al jurat, presidit per Josep Lladonosa

Barcelona i Girona ja tenen els finalistes

Imagen
Ahir, durant tot el dia, es van celebrar a Barcelona les semifinals del ‘masterchef’ dels estudiants catalans de cuina Han estat seleccionats per a les proves 18 alumnes de deu escoles catalanes: sis joves cuiners de Barcelona, ​​ cinc de Girona, tres de Lleida i quatre de Tarragona Finalistes de la demarcació de Barcelona. Joan Caballo, de Barcelona School of Tourism, Hospitalty and Gastronomy (CETT), en primera posició; Raquel Fernández, de l´Escola Superior d´Hostaleria de Barcelona (ESHOB), segona; i Montserrat Balsalobre, de l'Institut Cavall Bernat, tercera, són els tres classificats per la demarcació de Barcelona per a la gran final que tindrà lloc el 5 de maig a les Borges Blanques. A més, després de les proves realitzades al matí, Gerard Collmalivern, de l'Institut Olivar Gran de Figueres, i Imane Msieh i Cinta Blanco, de l'Escola d'Hostaleria de Girona, tots procedents de la província de Girona, també es van classificar per aquest ordre com els tres prim

Tres joves de Barcelona i tres més de Tarragona aspiren al Premi Social contra l'exclusió

Imagen
Aquesta segona edició dels Premis Lladonosa 2022 compta, com a novetat, amb un guardó específic per promoure la inclusió de les persones més desafavorides Deliberacions del jurat el passat 17 d'abril a la semifinal de l'ESHOB Demà dimecres , des de les 9 fins a les 13,30 hores, tindrà lloc a la seu de la Fundació Formació i Treball (Ramon Llull, 430-438. Sant Adrià de Besòs) la final del Premi Social que es lliura per primera vegada dins del programa dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el ‘masterchef’ que busca el millor estudiant de cuina de Catalunya. Un total de sis joves de Barcelona i Tarragona  (s'adjunta llista completa) han estat seleccionats d'entre la quinzena que han presentat les seves receptes al jurat, liderat pels germans Torres (dues Estrelles Michelín) i Pep Moreno (una Estrella Michelín). Aquesta segona edició dels Premis Lladonosa de 2022 compta, com a novetat, amb un apartat específic dedicat a la inclusió de les persones més desafavorides.

Gerard Collmalivern, Imane Msieh i Cinta Blanco, primers finalistes

Imagen
Els tres guanyadors de les semifinals procedents de Girona. Ahir van començar a Barcelona les semifinals del ‘masterchef’ dels estudiants catalans de cuina Han estat seleccionats per a les proves 18 alumnes de deu escoles catalanes: sis joves cuiners de Barcelona, ​​ cinc de Girona, tres de Lleida i quatre de Tarragona Gerard Collmalivern, del Institut Olivar Gran de Figueres, i Iman Msieh i Cinta Blanco, de la Escola d’Hostaleria de Girona, tots ells procedents de la província de Girona, s'han classificat per aquest ordre com a tres primers finalistes de la segona edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa que es van celebrar durant el dia d'ahir a la seu de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona (ESHOB).  Un total de 18 alumnes (sis de Barcelona, ​​ cinc de Girona, tres de Lleida i quatre de Tarragona) de 10 escoles de cuina diferents (quatre de Barcelona, ​​ tres de Girona, una de Lleida i dues de Tarragona), -elegits entre mig centenar de candidats p

Deu escoles i 18 alumnes competeixen a les semifinals

Imagen
Han estat seleccionats sis joves cuiners de Barcelona, ​​ cinc de Girona, tres de Lleida i quatre de Tarragona Comença a Barcelona el ‘masterchef’ dels estudiants catalans de cuina Un total de 18 alumnes (sis de Barcelona, ​​ cinc de Girona, tres de Lleida i quatre de Tarragona) de 10 escoles de cuina diferents (quatre de Barcelona, ​​ tres de Girona, una de Lleida i dues de Tarragona), -elegits entre mig centenar de candidats procedents de 20 centres de formació-, han estat seleccionats per a les semifinals dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, impulsats per l'Ajuntament de les Borges Blanques (Lleida) sota la seva marca de promoció de l'oli verge extra d'oliva 'Capital de l 'oli'. El jurat haurà d'avaluar el nivell dels futurs xefs a dues semifinals: la primera es celebra avui  17 de març a Barcelona , ​​ a la seu de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona (ESHOB), on participaran els alumnes de Girona i Barcelona, ​​ i la segona el 7

L’Or és nou àngel del II Premis Lladonosa!

Imagen
Estem molt contents de poder col·laborar amb L’OR Professional. L'empresa compta amb diferents solucions de cafè com a L’OR Espresso Sublim, una experiència cafetera que submergeix tots els sentits: cafè en gra 100 aràbiga, amb certificat UTZ i envasat en llauna de 3 kg. La lata ajuda a preservar l'aroma i frescor del cafè, a més de ser reciclable. L'OR va néixer a França amb l'objectiu d'oferir la millor selecció de cafès als amants del cafè de tot el món. Cada barreja de L'OR està creada per un equip d'apassionats Coffee Artists i dissenyada per oferir capes de sabor i aroma, que estimulen tots els sentits per a una experiència de cafè única i atractiva. El cafè L'OR procedeix de les millors regions cafeteres del món i està barrejat per Coffee Artists per oferir una experiència única a cada tassa. Per nosaltres, el plaer del cafè significa complexitat: capes de sabor i aroma que desperten tots els teus sentits, oferint una experiència gustativa complet