La Generalitat dóna suport a una nova edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina i sala
La presentació institucional dels IV Premis Lladonosa ha tingut lloc aquest matí a Barcelona, a la seu del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. L’elecció dels millors estudiants de cuina i sala de Catalunya es realitza a través de tres concursos gastronòmics, en directe, inspirats en el conegut format televisiu. El director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia, ha presidit aquest matí la presentació institucional de la quarta edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el concurs apadrinat pels coneguts germans Torres, xefs de "Cocina Hermanos Torres" (Barcelona, tres Estrelles Michelin), que novament tria aquest any el millor estudiant de cuina i sala de Catalunya. Godia ha subratllat el compromís que manté la Generalitat per "consolidar una iniciativa que posa en valor la formació dels joves talents de la cuina catalana, cridats a liderar el futur d'un sector tan e