Raquel Fernández, de l'Escola d'Hostaleria de Barcelona, millor estudiant de cuina de Catalunya 2022
Raquel Fernández. David Fabregat, segón, i Pau Sauret, tercer classificat, tots dos de l'Escola de Lleida, l’acompanyan al pòdium dels II Premis Gastronòmics Josep Lladonosa David Fabregat. L’elecció es realitza a través d’un concurs gastronòmic inspirat en el format ‘masterchef’ A les dues semifinals van ser seleccionats per a les proves 18 alumnes de deu escoles catalanes: sis joves cuiners de Barcelona, cinc de Girona, tres de Lleida i quatre de Tarragona Raquel Fernández, de l'Escola d'Hostaleria de Barcelona (ESHOB), és la guanyadora de la II edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el 'masterchef' dels alumnes catalans de gastronomia, lo que l'acredita com la millor estudiant de cuina de Catalunya. El segon classificat de la gran final, celebrada avui al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques, ha estat David Fabregat, de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Lleida (ESCOTUR), i en tercera posició ha quedat Pau Sauret, tam