Entradas

Mostrando entradas de marzo, 2023

Angie Puget i Miriam Doya, guanyadores del Premi Social

Imagen
  La tercera edició dels Premis Lladonosa 2023 torna a lliurar un guardó específic per promoure la inclusió de les persones més desafavorides      Guanyadors a la categoria de cuina. Com novetat, enguany s’amplia el concurs amb la categoria de responsable de sala                          Guanyadors a la categoria de sala. Angie Puget, estudiant de la Fundació El Llindar (L’Hospitalet de Llobregat) ha resultat guanyadora de la final del Premi Social que es lliura dins del programa dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el ‘masterchef’ que busca el millor estudiant de cuina de Catalunya. Nabil Boujarmounel, de la Fundació Formació i Treball i Mariam El Hamdouni, del Centre de Noves Oportunitats del Camp de Tarragona han compartit el pódium amb ella. Miriam Doya ha estat la millor a la categoria de sala, per davant de Jeremie Elie, Aaron Moisés i Noemi Scarlet Montalban, tots ells de la Fundació El Llindar. Les proves s’han celebrat durant el matí a la seu de la Fundació ‘For

Barcelona i Girona ja tenen els seus finalistes als III Premis Lladonosa

Imagen
    Semifinalistes de la demarcació de Barcelona. Ahir, durant tot el dia, es van celebrar a Barcelona les semifinals del ‘masterchef’ català: es busca el millor estudiant de cuina de Catalunya Semifinalistes de la demarcació de Girona. Per a la primera prova han estat seleccionats sis joves cuiners de Girona i altres sis de Barcelona, procedents de vuit escoles Altres quatre alumnes van concursar a la nova categoria de responsable de sala Max Olivares y Seydou Drame, finalistes de Barcelona. Max Olivares i Ruben Wang, de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB), i Seydou Drame de l’Escola d’Hostaleria Vallès Oriental-Montornès del Vallès (EHVO) , són els tres classificats per la demarcació de Barcelona per a la gran final que tindrà lloc el 7 de maig a les Borges Blanques. Amb ells, després de les proves realitzades al matí, Maimouna Mballo, de l’Escola d’Hostaleria de Girona , i David Trillo, del mateix centre , tots dos procedents de la província de Girona, també