Presentada la nova edició del ‘masterchef’ de les escoles d'hostaleria de Catalunya
Es busca el millor estudiant català de cuina Els guardons, que consisteixen en beques formatives per als guanyadors en importants restaurants catalans, rendeixen homenatge a la figura del cuiner Josep Lladonosa El director general d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Joan Godia , ha presidit aquest matí a la seu del Departament la presentació oficial de la segona edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, també conegut com el 'masterchef' dels alumnes catalans de cuina. Amb l'impuls de l'Ajuntament de les Borges Blanques (Lleida) i l'apadrinament dels famosos germans Sergio i Javier Torres, els guardons, que consisteixen en beques formatives per als guanyadors, rendeixen homenatge a la figura del cuiner català Josep Lladonosa i Giró (1938 ), una figura cabdal de la cultura gastronòmica mediterrània amb nombroses distincions, entre elles la Creu de Sant Jordi, per la seva ingent tasca de recerca i documentació his