Els Premis Lladonosa ja tenen els primers finalistes
El jurat ha escollit nou finalistes a les primeres semifinals, amb 23 alumnes de cuina i sala de les províncies de Barcelona i Girona
Els Premis Gastronòmics Josep Lladonosa ja tenen els seus primers finalistes, després de les proves eliminatòries en directe celebrades durant tot el dia d'ahir a l'Escola Vedruna Gràcia de Barcelona. En aquestes primeres semifinals, amb alumnes procedents de les escoles de Barcelona i Girona, hi han participat 23 candidats, entre els quals el jurat ha escollit nou finalistes (quatre estudiants de cuina i cinc de sala) per a la gran final que se celebrarà el proper 14 de maig al Palau de Pedralbes.
La segona semifinal tindrà lloc el proper 5 d'abril amb les proves en directe a la Plaça Corsini de Tarragona i on estan seleccionats 14 estudiants de cuina i sala de Lleida, Tarragona i, per primera vegada, Andorra. Gairebé 40 alumnes preseleccionats de tot Catalunya i Andorra aspiren a entrar a la gran final de la V edició dels Premis Lladonosa.
Els Premis Lladonosa, -també coneguts com el masterchef dels alumnes catalans de cuina i sala-, trien des de 2021 els millors estudiants de tot Catalunya —i des d’aquest any també d’Andorra— en un format de concurs presencial, amb una selecció prèvia online de candidats per a donar pas a dues semifinals, una jornada de formació, un Premi Social i la gran final que se celebra al mes de maig.
FINALISTES CUINA
PABLO MEDINA
CLAUDIA FONT
Vedruna Pro. Escola Superior d'Hostaleria
BRYAN QUINTERO
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
WISSAM AARIF
GHOT - Escola d'Hostaleria i Turisme de Badalona
FINALISTES SALA
DANIEL MARTÍNEZ
XAVI SÁNCHEZ
Vedruna Pro. Escola Superior d'Hostaleria
TXELL ESPELT
MARTINA PÉREZ
Escola Joviat (Manresa)
RUYMAN CALVO
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Comentarios
Publicar un comentario