Ferran Cerro, ambaixador dels Premis Lladonosa a la seva ciutat

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més rellevants que se celebren a tot Catalunya en la recerca dels millors alumnes de cuina i sala del país. El conegut cuiner Ferran Cerro, natural de la capital del Baix Camp i membre del jurat dels Premis Lladonosa, ha enregistrat un simpàtic vídeo per promocionar els esdeveniments que tindran lloc aquest proper cap de setmana a la seva ciutat natal: el Premi Social 'Josep Lluís Rull', dissabte, i les semifinals de Tarragona i Lleida diumenge. 

Nascut a Reus el 1988, el 2004 Ferran Cerro comença la seva formació al món dels fogons. Tot i començar a fer els seus primers passos a prop de casa en restaurants com El Rincón de Diego i La Grava, la seva actitud inquieta el va portar a entrar a les millors cuines del país. Des del 2006 fins al 2011 va ser part de l'equip de les cuines del Celler de Can Roca, l'Arzak, el Sant Pau de Carme Ruscalleda, cinc anys com a cap de cuina de Sergi Arola i l'any 2016 també com a cap de cuina de Nandu Jubany .

L'any 2017 obre al carrer Sant Joan de Reus un petit restaurant que portaria el seu nom. En dos anys se li ha quedat petit, i coincidint gairebé amb el primer Sol Repsol atorgat per la Guia Repsol, el 2020 obre el nou local de la Plaça del Castell acompanyat pels puntals de l'equip que hi han estat des dels inicis i nous companys de viatge. El 2020 és escollit Restaurant Revelació 2021 per la Guia Gourmand i també entra per primera vegada a la Guia Michelin amb la menció al plat, i renova any rere any. Des del 2021, també renova el Sol Repsol.

Comentarios

Entradas populares de este blog

La Generalitat dóna suport a una nova edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina i sala

David Ciurana, de Tarragona, millor estudiant de cuina de Catalunya

Els germans Torres presenten la nova edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina