Angie Puget i Miriam Doya, guanyadores del Premi Social

 

La tercera edició dels Premis Lladonosa 2023 torna a lliurar un guardó específic per promoure la inclusió de les persones més desafavorides

    Guanyadors a la categoria de cuina.

Com novetat, enguany s’amplia el concurs amb la categoria de responsable de sala

                    Guanyadors a la categoria de sala.

Angie Puget, estudiant de la Fundació El Llindar (L’Hospitalet de Llobregat) ha resultat guanyadora de la final del Premi Social que es lliura dins del programa dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el ‘masterchef’ que busca el millor estudiant de cuina de Catalunya. Nabil Boujarmounel, de la Fundació Formació i Treball i Mariam El Hamdouni, del Centre de Noves Oportunitats del Camp de Tarragona han compartit el pódium amb ella. Miriam Doya ha estat la millor a la categoria de sala, per davant de Jeremie Elie, Aaron Moisés i Noemi Scarlet Montalban, tots ells de la Fundació El Llindar.

Les proves s’han celebrat durant el matí a la seu de la Fundació ‘Formació i Treball’. Les receptes d’un total de vuit joves de tres centres de Barcelona i Tarragona (s'adjunta llista completa) han estat seleccionats pel jurat, liderat pels germans Torres (tres Estrelles Michelín) i Pep Moreno (una Estrella Michelín), i altres vuit han participat al concurs de responsable de sala.

    Finalistes a la categoria de cuina.

Aquesta tercera edició dels Premis Lladonosa de 2022 torna a comptar amb un apartat específic dedicat a la inclusió de les persones més desafavorides. El Premi Social és obert a totes les fundacions i col·lectius de Catalunya que treballen a l'àrea de serveis socials. Està coorganitzat i recolzat pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat. Els premis seran oferts per l’escola ESHOB (@eshobescola) i Royal Bliss (@royalbliss_es).

La Fundació Formació i Treball treballa amb els objectius de formar i inserir laboralment persones en risc d'exclusió social, així com gestionar el lliurament de roba, mobles i altres equipaments de la llar a famílies vulnerables derivades de la pròpia Càritas i dels diferents serveis socials de Barcelona.

    Finalistes a la categoria de sala.

Els Premis Gastronòmics Josep Lladonosa van néixer al 2021 com a homenatge a la figura del cuiner català Josep Lladonosa i Giró (1938), una figura cabdal de la cultura gastronòmica mediterrània amb nombroses distincions, -com la Creu de Sant Jordi-, per la seva ingent tasca de recerca i documentació històrica sobre la cuina catalana.

Alumnes seleccionats

Centre de Noves Oportunitats. Camp de Tarragona

Mariam El Hamdouni
Nafy Fall

Fundació Formació i Treball. Sant Adrià de Bessos

Abdelhaq MACHICH
Nabil Boujarmounel
Oussama ALAKRAFLI

Fundació EL Llindar (Hospitalet de Llobregat-Barcelona)
Angie Puget
Sergio Omar
Mohamed Oubwoid

SALA

Fundació El Llindar. L'Hospitalet de Llobregat

Laura Rocío Ramos
Aaron Moisés
Jeremie Elie
Iker Ramos
Andres Valentín
Miriam Doya
Noemi Scarlet Montalban
Nicolas Delpimo

El jurat

President

Josep Lladonosa

Padrins

Sergio i Javier Torres del restaurant (Dues estrellas Michelín) ‘Cocina Hermanos Torres’ de Barcelona

Portaveu:

Pep Moreno del restaurant (Estrella Michelín) ‘Deliranto’ de Salou.

Membres:

Xavier Benet. Restaurant ‘Hostal Benet’ de Les Borges Blanques

Susanna Aragón. Restaurant ‘Cèntric Gastrobar’ de El Prat de Llobregat

Tana Collados, periodista TV3

Elena Maestre. Junta del Col.legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya

Xefs convidats:

Vicens Guimerà. Restaurant ‘Antic Molí’ de Ulldecona. Una Estrella Michelín.

Pere Chias, president del Gremi de Restauració de Barcelona

Eduard Xatruch. Restaurant ‘Disfrutar’ de Barcelona. Una Estrella Michelín

Ferran Cerro. Restaurant ‘Ferran Cerro’ de Reus

Joel Castañé. Restaurant ‘La Boscana’ de Bellvís

Carles Flinch. Restaurant ‘Can Manel’, d’Andorra


Patrocinadors

BRA. Parament de cuina

GRUP RULL. Cuines professionals

ARRÒS BAYO

AJUNTAMENT DE VILA-SECA

SAN MIGUEL. Begudes

CLOS GALENA. Vins

CAFÈ L’OR. Selecció de cafès

ROYAL BLISS. Tòniques i mixers

CSTY. Roba de cuina professional

MAKRO. Proveïdor d’hostaleria

ESHOB. Escola d’Hostaleria de Barcelona

 

Col·laboradors

PARÍS CONSTRUCCIONS

FUNDACIÓ FORMACIÓ I TREBALL

DIEXCA. Distribució productes d’alimentació

 

Mitjans col·laboradors

TV3

Catalunya Ràdio

Les Borges TV

Comentarios

Entradas populares de este blog

David Ciurana, de Tarragona, millor estudiant de cuina de Catalunya

La Generalitat dóna suport a una nova edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina i sala

Els germans Torres presenten la nova edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina