Oberta la inscripció per als III Premis Gastronòmics Josep Lladonosa de Les Borges Blanques


La III edició dels Premis Lladonosa ja és oberta i en martxa. 

Com novetat, aquest any poden participar els alumnes de cuina i sala i hi haurà tres premis:

1 PREMI AL MILLOR CUINER
2 PREMI AL MILLOR SALA
3 PREMI SOCIAL (MILLOR CUINER)

Poden participar els alumnes en actiu de totes les escoles d'hostaleria de Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona. La informació, les bases i el full d'inscripció ho pots trobar a www.premislladonosa.com. 

Les inscripcions es podran realitzar enviant el full d'inscripció, la recepta i fotografia (o el qüestionari resolt en el cas dels participants de sala) a l'e-mail info@premislladonosa.com fins al 28 de febrer de 2023.


La III edición de los Premios Lladonosa ya está abierta y en marcha. 

Como novedad, este año pueden participar los alumnos de cocina y sala y habrá tres premios:

1 PREMIO AL MEJOR COCINERO
2 PREMIO AL MEJOR SALA
3 PREMIO SOCIAL (MEJOR COCINERO)

Pueden participar los alumnos en activo de todas las escuelas de hostelería de Tarragona, Barcelona, Lleida y Girona. La información, los bases y la hoja de inscripción la puedes encontrar en www.premislladonosa.com. 

Las inscripciones se podrán realizar enviando la hoja de inscripción, la receta y la fotografía (o el cuestionario resuelto en el caso de los participantes de sala) al e-mail info@premislladonosa.com hasta el 28 de febrero de 2023.


‘ÀNGELS’ DELS PREMIS: Bra, Grupo Rull, Bayo, Ajuntament de Salou, Magna (San Miguel), Clos Galena, Cafè l’Or, Royal Bliss, Makro, Csty i ESHOB.


COL·LABORADORS: Construccions París, Diexca Grup, Tv3, Fundació Formació i Treball, Catalunya Ràdio i Les Borges Tv

AMB EL SUPORT de la Generalitat de Catalunya. Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Comentarios

Entradas populares de este blog

David Ciurana, de Tarragona, millor estudiant de cuina de Catalunya

La Generalitat dóna suport a una nova edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina i sala

Els germans Torres presenten la nova edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina