Diumenge 22 de gener: presentació oficial de la tercera edició dels Premis Lladonosa a la Fira de l'Oli de Les Borges Blanques

Imatge de la presentació oficial a Barcelona de la segunda edició dels Premis Lladonosa.

El proper diumenge, 22 de gener, tindrà lloc la presentació oficial dels III Premis Gastronòmics Josep Lladonosa en el Pavelló de l'Oli de Les Borges Blanques, en el marc de la tradicional Fira de l'Oli, que cumpleix 60 anys aquest 2023, amb un showcooking de Sergio i Javier Torres, xefs de Cocina Hermanos Torres, restaurant ubicat a Barcelona, amb tres estrellas Michelín. 

Està previst l'assistència de l'alcaldessa de Les Borges Blanques, Nùria Palau, -que presideix l'acte de presentació-, i de la regidora de Promoció Cultural i Festes, Ariadna Salla, que a més a mes presentarà al mestre cuiner Josep Lladonosa, 'alma mater' dels guardons, i el seu libre de cuina, referència absoluta dels arrels i tradicions culinàries per tots els xefs catalans. El Gran Llibre de la Cuina Catalana de Josep Lladonosa és el més complet i ambiciós projecte de recopilació i descripció de la cuina tradicional. catalana.

Inscripcions

Les inscripcions per aquest any ja són obertas. Com novetat, aquest any poden participar els alumnes de cuina i sala i hi haurà tres premis:

1 PREMI AL MILLOR CUINER
2 PREMI AL MILLOR SALA
3 PREMI SOCIAL (MILLOR CUINER)

Poden participar els alumnes en actiu de totes les escoles d'hostaleria de Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona. La informació, les bases i el full d'inscripció ho pots trobar a www.premislladonosa.com. 

Les inscripcions es podran realitzar enviant el full d'inscripció, la recepta i fotografia (o el qüestionari resolt en el cas dels participants de sala) a l'e-mail info@premislladonosa.com fins al 28 de febrer de 2023.


‘ÀNGELS’ DELS PREMIS: Bra, Grupo Rull, Bayo, Ajuntament de Vila-seca, Magna (San Miguel), Clos Galena, Cafè l’Or, Royal Bliss, Makro, Csty i ESHOB.


COL·LABORADORS: Construccions París, Diexca Grup, Tv3, Fundació Formació i Treball, Catalunya Ràdio i Les Borges Tv

AMB EL SUPORT de la Generalitat de Catalunya. Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Comentarios

Entradas populares de este blog

David Ciurana, de Tarragona, millor estudiant de cuina de Catalunya

La Generalitat dóna suport a una nova edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina i sala

Els germans Torres presenten la nova edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina