Arròs Bayo, nou 'àngel' dels Premis

    El xef Fran Lòpez, amb estrella Michelín al Xerta Restaurant (Barcelona) i Villa Retiro (Xerta), durant la presentació de la       gamma Bayo Expert. CEDIDA

Des del delta de l’Ebre, amb una sòlida tradició que es remunta a 1860, Arròs Bayo és una marca reconeguda per la seua gran qualitat. Hereus d’una terra privilegiada, han sabut combinar la tradició arrossera i l’esperit innovador per a oferir el millor arròs per a hostaleria, avalat per cuiners de prestigi i xefs amb estrella Michelin.

El seu arròs és un producte únic que ha estat conreat amb mètodes tradicionals i respectuosos amb el medi ambient que garanteixen la qualitat des del camp fins a la taula. Dirigits principalment al sector de la restauració i canal Horeca, l’objectiu d’Arròs Bayo és donar resposta a les necessitats dels cuiners professionals mitjançant una àmplia gamma de productes i sempre oferint el format més adient.

En aquesta línia, la vocació de servei al sector els ha portat a col·laborar amb escoles d’hostaleria en diferents àrees per a la formació dels futurs professionals de la restauració. Classes magistrals de xefs reconeguts, creació de sinergies amb altres marques, receptaris formatius o un concurs per premiar la millor recepta d’arròs destaquen entre els seus projectes més recents.

L'organització i gestió d'aquesta primera edició dels Premis Josep Lladonosa només s’ha pogut portar endavant gràcies a l'impuls i al compromís mostrat per importants marques vinculades al món de la gastronomia.

Cadascuna d'elles ha aportat el seu granet de sorra per construir un castell que confiem es vagi consolidant en les properes edicions d'una cita dissenyada per escollir el millor estudiant de cuina de Catalunya.

Els representants dels nostres 'àngels' van participar el passat mes de desembre en la presentació oficial dels guardons, presidida per la consellera d'Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà, i l'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir.


Principals patrocinadors

ALDI

LLET NOSTRA

BRA

GRUP RULL

COCA-COLA

CLOS GALENA

CSTY

TARRAGONA TURISME

DIEXCA

AB

SP ACTIVA

ARRÒS BAYO

Comentarios

Entradas populares de este blog

David Ciurana, de Tarragona, millor estudiant de cuina de Catalunya

Masterclass per als finalistes

La Generalitat dóna suport a una nova edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina i sala