Els 'àngels' dels Premis Josep Lladonosa: CSTY

 


Vint anys dissenyant teixits i produint peces de moda




L'any 2001 a CSTY van veure que hi habia una mancança de disseny i qualitat en uniformes, així que començen a desenvolupar uns teixits per l'alta cuina i posteriorment un patronatge. Seguidament aconsegueixen un producte amb la màxima resistència, el màxim confort, un gran impacte visual, un manteniment fàcil i a poc a poc entren a les cuines de molts restaurants, els millors d'aquest país. 

Més endavant amplien la seva visió al fabricar productes per sala, hotels i altres sectors com òptiques, clíniques, botigues i tot el que està relacionat a una imatge corporativa que els clients demanen. 



Han lograt sumar nous clients cada setmana de diferents sectors, tot això recorden amb carinyo un dels primers clients, que va ser Nando Jubany, 18 anys treballant plegats i creixent professionalment junts. Avui, el repte de CSTY és créixer internacionalment.



L'organització i gestió d'aquesta primera edició dels Premis Josep Lladonosa només s’ha pogut portar endavant gràcies a l'impuls i al compromís mostrat per importants marques vinculades al món de la gastronomia.

Cadascuna d'elles ha aportat el seu granet de sorra per construir un castell que confiem es vagi consolidant en les properes edicions d'una cita dissenyada per escollir el millor estudiant de cuina de Catalunya.

Els representants dels nostres 'àngels' van participar el passat mes de desembre en la presentació oficial dels guardons, presidida per la consellera d'Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà, i l'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir.


Principals patrocinadors

ALDI

LLET NOSTRA

BRA

GRUP RULL

COCA-COLA

CLOS GALENA

CSTY

TARRAGONA TURISME

DIEXCA

AB

SP ACTIVA




Comentarios

Entradas populares de este blog

David Ciurana, de Tarragona, millor estudiant de cuina de Catalunya

La Generalitat dóna suport a una nova edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina i sala

Masterclass per als finalistes