El 'àngels' dels Premis Josep Lladonosa: Grupo Rull

 

    Imatge de la seu central del Grupo Rull


Fundat l'any 1940, Grupo Rull és un consorci empresarial, especialitzat en la creació i acondicionament d’espais gastronòmics professionals. Treballa amb mobles d'acer inoxidable fabricats totalment a mida i adaptat a les necessitats de cada xef, com un dels seus punts forts i senyal d’identitat del grup.

 

Actualment és un grup empresarial format per diverses organitzacions, amb la seva seu principal a Lleida i delegacions a Barcelona, Pirineu Occidental i Andorra. Grupo Rull compta amb punts de distribució i servei tècnic que donen cobertura a tot el territori nacional.

 

Un equip professional i experimentat dissenya, construeix i equipa cuines professionals ben dimensionades i rendibles que van més enllà d’un lloc de treball i es converteixen en un espai de creació gastronòmica per restauradors i cuiners. El detall i la personalització de cadascuna de les cuines son reconeguts i gaudits pels clients.


 Els germans Torres, famosos xefs i ambaixadors de Grupo Rull, a la presentació dels premis.


El Grupo Rull està darrere de la infraestructura culinària d'espais tan emblemàtics com el 'All in one' de Caixabank a Barcelona, el centre d'experiències financeres més gran d'Europa, el primer 'free-standing' de La Piemontesa (Alacant), o la recent reforma de l'hotel de cinc estrelles Plaza Andorra, tan sols per esmentar alguns dels seus últims projectes.

L'organització i gestió d'aquesta primera edició dels Premis Josep Lladonosa només s’ha pogut portar endavant gràcies a l'impuls i al compromís mostrat per importants marques vinculades al món de la gastronomia.

Cadascuna d'elles ha aportat el seu granet de sorra per construir un castell que confiem es vagi consolidant en les properes edicions d'una cita dissenyada per escollir el millor estudiant de cuina de Catalunya.

Els representants dels nostres 'àngels' van participar el passat mes de desembre en la presentació oficial dels guardons, presidida per la consellera d'Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà, i l'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir.


Principals patrocinadors

ALDI

LLET NOSTRA

BRA

GRUP RULL

COCA-COLA

CLOS GALENA

CSTY

TARRAGONA TURISME

DIEXCA

AB

SP ACTIVA

Comentarios

Entradas populares de este blog

David Ciurana, de Tarragona, millor estudiant de cuina de Catalunya

Masterclass per als finalistes

La Generalitat dóna suport a una nova edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina i sala