Estem d'enhorabona. Ahir, 15 de desembre de 2020, per fi, va arribar el dia. Vam presentar els primers Premis Lladonosa a la seu del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. La presentació va ser a càrrec de l'Honorable Sra. Teresa Jordà Consellera d'Agricultura, del Sr. Enric Mir, alcalde de Les Borges Blanques, dels Hermanos Torres, de Xavier Romeu d'Inside Consultors, i òbviament, del Sr. Josep LLadonosa que va reflexionar sobre els orígens de la cuina tradicional catalana. Ara queda el millor, el desenvolupament del que volem que sigui un dels millors premis de cuina de les nostres contrades.

Moltíssimes gràcies i felicitats a tots, empreses col·laboradores (els àngels dels premis), administracions, membres del jurat i especialment als nostres padrins: els germans Torres i el Josep Lladonosa. Gràcies per fer-ho possible.

Si voleu més informació del concurs i de la presentació, visiteu: www.premislladonosa.com 

















Comentarios

Entradas populares de este blog

David Ciurana, de Tarragona, millor estudiant de cuina de Catalunya

Masterclass per als finalistes

La Generalitat dóna suport a una nova edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina i sala