L’Or és nou àngel del II Premis Lladonosa!

Estem molt contents de poder col·laborar amb L’OR Professional. L'empresa compta amb diferents solucions de cafè com a L’OR Espresso Sublim, una experiència cafetera que submergeix tots els sentits: cafè en gra 100 aràbiga, amb certificat UTZ i envasat en llauna de 3 kg. La lata ajuda a preservar l'aroma i frescor del cafè, a més de ser reciclable.

L'OR va néixer a França amb l'objectiu d'oferir la millor selecció de cafès als amants del cafè de tot el món. Cada barreja de L'OR està creada per un equip d'apassionats Coffee Artists i dissenyada per oferir capes de sabor i aroma, que estimulen tots els sentits per a una experiència de cafè única i atractiva.

El cafè L'OR procedeix de les millors regions cafeteres del món i està barrejat per Coffee Artists per oferir una experiència única a cada tassa. Per nosaltres, el plaer del cafè significa complexitat: capes de sabor i aroma que desperten tots els teus sentits, oferint una experiència gustativa completa. El que fa que L'OR sigui únic és el complex equilibri entre barreges de cafè suaus i riques, que es degusten diàriament.

El seu equip d'experts en cafè és un apassionat de la investigació i la innovació. Des de formes noves i convenients de preparar el cafè, fins a obtenir exquisits grans de cafè d'orígens desconeguts, passant per formes noves de torrar o barrejar grans de cafè de manera que es millori el sabor i l'aroma. Això permet oferir nous i únics tipus de plaer del cafè mitjançant la millora constant de les tècniques i garantir el millor gaudi del cafè als amants del cafè a tot el món.


Los hermanos Torres, embajadores de marca de L'OR

Estamos muy contentos de poder colaborar con L’OR Professional. La empresa cuenta con diferentes soluciones de café como L’OR Espresso Sublime, una experiencia cafetera que sumerge todos los sentidos: café en grano 100 arábica, con certificado UTZ y envasado en lata de 3 kg. La lata ayuda a preservar el aroma y frescura del café, además de ser reciclable.

L'OR nació en Francia con el objetivo de ofrecer la mejor selección de cafés a los amantes del café de todo el mundo. Cada mezcla de L'OR esta creada por un equipo de apasionados Coffee Artists y diseñada para ofrecer capas de sabor y aroma, que estimulan todos los sentidos para una experiencia de café única y atractiva.

El café L'OR procede de las mejores regiones cafeteras del mundo y está mezclado por Coffee Artists para ofrecer una experiencia única en cada taza. Para nosotros, el placer del café significa complejidad: capas de sabor y aroma que despiertan todos tus sentidos, ofreciendo una experiencia gustativa completa. Lo que hace que L'OR sea único es el complejo equilibrio entre mezclas de café suaves y ricas, que se degustan diáriamente.

Su equipo de expertos en café es un apasionado de la investigación y la innovación. Desde formas nuevas y convenientes de preparar el café, hasta obtener exquisitos granos de café de orígenes desconocidos, pasando por formas novedosas de tostar o mezclar granos de café de manera que se mejore el sabor y el aroma. Ello permite ofrecer nuevos y únicos tipos de placer del café mediante la mejora constante de las técnicas y garantizar el mejor disfrute del café a los amantes del café en todo de mundo.


Comentarios

Entradas populares de este blog

La Generalitat dóna suport a una nova edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina i sala

David Ciurana, de Tarragona, millor estudiant de cuina de Catalunya

Els germans Torres presenten la nova edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina