Els 'àngels' dels Premis Josep Lladonosa: Coca-Cola European Partners (CCEP)

Coca-Cola European Partners (CCEP) és una companyia líder a Europa en el sector de gran consum que produeix, distribueix i comercialitza una àmplia gamma de begudes no alcohòliques, i és el major embotellador independent de Coca-Cola al món per ingressos. 

CCEP compta amb 1 milió de punts de venda i més de 300 milions de persones gaudeixen de les begudes que produeix en els 13 països d'Europa Occidental en els quals opera: Alemanya, Andorra, Bèlgica, Espanya, França, Gran Bretanya, Islàndia, Luxemburg, Mònaco,

Noruega, Països Baixos, Portugal i Suècia, a més de comptar amb una oficina comercial a Bulgària. Cotitza a les borses de Nova York, Londres, Amsterdam i Madrid, sota el tiker 'CCEP'. En 2018 va facturar més de 11.500 milions d'euros, generant un EBITDA de 1.600 milions. Segons un informe de la consultora Nielsen, CCEP va crear valor per import de 8.700 milions d'euros per als seus clients.
 
Coca-Cola European Partners Iberia -que opera a Espanya, Portugal i Andorra- és la primera empresa de alimentació i begudes al seu territori. En l'àmbit de la innovació, s'ha convertit en la segona en el rànquing mundial per varietat de begudes, només per darrere del Japó. En 2018, Coca-Cola European Partners Iberia va generar el 21,5% de el total d'ingressos de Coca-Cola European Partners.



L'organització i gestió d'aquesta primera edició dels Premis Josep Lladonosa només s’ha pogut portar endavant gràcies a l'impuls i al compromís mostrat per importants marques com CCEP vinculades al món de la gastronomia.

Cadascuna d'elles ha aportat el seu granet de sorra per construir un castell que confiem es vagi consolidant en les properes edicions d'una cita dissenyada per escollir el millor estudiant de cuina de Catalunya.

Els representants dels nostres 'àngels' van participar el passat mes de desembre en la presentació oficial dels guardons, presidida per la consellera d'Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà, i l'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir.


Principals patrocinadors

ALDI

LLET NOSTRA

BRA

GRUP RULL

COCA-COLA

CLOS GALENA

CSTY

TARRAGONA TURISME

DIEXCA

AB

SP ACTIVA

Comentarios

Entradas populares de este blog

David Ciurana, de Tarragona, millor estudiant de cuina de Catalunya

Masterclass per als finalistes

La Generalitat dóna suport a una nova edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina i sala