Els 'àngels' dels Premis Josep Lladonosa: BRA

 


BRA és l'empresa líder en la fabricació i comercialització de tota mena de productes per a la cuina i la taula en acer inox 18/10 i alumini. A més a més, BRA és una història de més de 50 anys de treball i superació que l'ha portat al nombre un en vendes de parament de cuina a Espanya. Des del seu inici el 1964, ha treballat amb la voluntat d'esdevenir una marca de referència en el sector. En mig segle els seus productes no s'han deixat de perfeccionar; i la seva qualitat, disseny i alt valor afegit els ha convertit en líders.

 

Avui, BRA es troba present en els principals canals de distribució de més de 40 països d'arreu del món i s'esforça dia a dia per seguir donant resposta a les necessitats de cada mercat. Gràcies a aquesta filosofia, compta amb la confiança dels clients més exigents de qualsevol part del planeta.




 

BRA lidera en el mercat de la cuina sostenible i enfoca el disseny dels seus productes a l'estalvi de recursos i la mínima generació de residus. La seva tecnologia permet una distribució homogènia de la calor, que redueix el temps de cocció i facilita el major rendiment energètic. La qualitat dels components i acabats asseguren una major durabilitat en condicions òptimes d'ús. Els materials amb què treballen són totalment reciclables; el segell Eco Plus garanteix que els seus productes no contenen PFOA.

El procés de fabricació aconsegueix el millor producte i servei gràcies a les modernes instal·lacions de Tarragona, on es fabrica amb proveïdors líders i dissenyadors de referència. BRA aplica la investigació i la tecnologia a un procés de constant perfeccionament amb un únic objectiu: fer que cada client cuini de forma més senzilla, ràpida i sostenible, sempre amb la qualitat com a prioritat, centrada en la cura per cada detall i l'atenció en el servei.




L'organització i gestió d'aquesta primera edició dels Premis Josep Lladonosa només s’ha pogut portar endavant gràcies a l'impuls i al compromís mostrat per importants marques vinculades al món de la gastronomia.

Cadascuna d'elles ha aportat el seu granet de sorra per construir un castell que confiem es vagi consolidant en les properes edicions d'una cita dissenyada per escollir el millor estudiant de cuina de Catalunya.

Els representants dels nostres 'àngels' van participar el passat mes de desembre en la presentació oficial dels guardons, presidida per la consellera d'Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà, i l'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir.


Principals patrocinadors

ALDI

LLET NOSTRA

BRA

GRUP RULL

COCA-COLA

CLOS GALENA

CSTY

TARRAGONA TURISME

DIEXCA

AB

SP ACTIVA

Comentarios

Entradas populares de este blog

David Ciurana, de Tarragona, millor estudiant de cuina de Catalunya

Masterclass per als finalistes

La Generalitat dóna suport a una nova edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina i sala